Zakaj Magento, Woocommerce, OpenCart in PrestaShop niso primerni za B2B spletno trgovino?

- B2B spletna trgovina - nazaj na blog

Predstavljajte si da ste dirkač. Tekmovanje po stezi proti drugim dirkačem je podobno vaši prodaji v boju s konkurenco. Cilj je imeti čimboljše rezultate, biti prvi. Lahko ste odličen dirkač, vendar morate imeti tudi odlično ekipo (kar verjamamo da jo imate) in predvsem hiter avto. Ali imate pravi vozilo?

Clio proti Formuli 1

Ne razumeti narobe, Clio je odličen avto, že mnogo let kraljuje v razredu majhnih avtomobilov. Je ugoden, odličen za mestno vožnjo, predvsem pa vas pripelje od točke A do točke B.

Pa vendarle, Clio ni bil ustvarjen za dirkanje. Lahko mu dodate boljše gume, izboljšate vzmetenje in aerodinamiko, ga pobarvate na žive dirkalne barve. Z njim lahko tekmujete in po vsej verjetnosti boste končali dirko. Ampak niti približno ni konkurenčen vozilu Formule 1. Za primerjavo si lahko ogledamo zanimivo primerjavo hitrosti v spodnjem videu (primerjava se začne pri 02:30min).

Kot zanimivost, čas pospeška Clia letnika 2017 od 0 do 100 km/h je 9 sekund, medtem ko vozilo Formule 1 enak pospešek naredi v neverjetnih 2.4 sekundah.

 

 

Kaj ima to z obstoječimi spletnimi sistemi? Večina jih je odprto kodnih, na njih lahko ustvarite trgovino in prodajate. Na trgu je mnogo spletnih agencij, ki vam ugodno naredijo spletno trgovino, že za 500 evrov.

Vendar je v B2B svetu spletna prodaja mnogo bolj kompleksna. To lahko do neke mere rešite z dodatki za prej omenjene sisteme. Na koncu boste vseeno imeli samo dirkaško pobarvanega Clia. Potrebujete rešitev, ki je že od samega začetka narejena za spletno B2B prodajo. Potrebujete vozilo Formule 1 s katerim boste najhitrejši na dirki oz. boste prvi po prodajni uspešnosti.

Zakaj b2btrgovina.si?

Ustvarjeno za B2B prodajo

B2Btrgovina.si je spletna B2B trgovina ustvarjena za B2B prodajo. Že od samega začetka omogoča prilagoditev prodajnega procesa vašemu podjetju. To pomeni predstavitev vašega prodajnega kataloga na spletu z večjezično podporo. Vsi artikli imajo cene v različnih valutah, po različnih cenikih z rabatnimi listami, podporo za več skladišč z avtomatskim ozveževanjem zaloge, predstavitev artiklov v 3D obliki, možnost naročanja v večjih količinah s prilaganjam ustreznih dokumentov za realizacijo zahtev itd. Več o vseh možnostih si lahko preberete v naši predstavitvi B2B poslovanja.

Varnost

Zaupnost podatkov kot so seznami vaših partnerjev in prodajne cene so strogo varovana skrivnost. Ali želite da ti podatki uidejo v javnost oz. vam jih ukrade konkurenca. Pri Magentu in ostalih rešitvah se je izkazalo, da imajo veliko varnostno težavo.

Pri B2BTrgovini.si dajemo varnost na prvo mesto. Možnosti za vdor so minimalne, občutljivi podatki so kriptirani in nedostopni. Za vse strani skrbimo in vršimo nadzor 24/7 in v primeru ogrožajočih aktivnosti preprečimo dostop oz. odvrnemo vse možne napade.

Nadzor varnosti vaše spletne B2B trgovine izvajamo 24/7

Povezljivost

Ročno urejanje trgovine s petimi izdelki je enostavno. Ko pa imate več kot 1000 ariklov, za katere je potrebno posodabljati cene in zaloge na dnevni ravni, to ni več tako enostavno. Tako ali tako že imate sisteme (med drugimi računovodske programe), kjer beležite vse to, zakaj ne bi mogli enostavno povezati B2B trgovino z vašim računovodskim programom?

Ravno to omogočamo pri B2B trgovini, kjer varno povežemo trgovino z vašim računovodskim programom in skrbimo za avtomatsko osveževanje vseh podatkov. Hkrati tudi ob oddanem povpraševanju ali naročilu vse direktno uvozimo v vaš računovodski program in po potrebi ustvarimo vse potrebne dokumente kot so predračuni in računi. Rabite logistiko? Ni problema. Sistem avtomatsko naroči logistično službo.

Želite vašim partnerjem omogočiti dostop do nadaljne prodaje? Ni problema. Omogočamo vmesnike, ki glede na varnostne nastavitve in dostopne podatke omogočijo izvoz podatkov v željenem formatu.

Čas za B2B spletno trgovino?

Prednosti B2B trgovine je več kot dovolj in vsako podjetje, ki ima željo po varni rasti, bi moralo razmisliti o B2B spletni trgovini. Nekateri jo že imajo, vendar je zasnovana na rešitvah, ki niso ustrezne za B2B splet. Spet drugim se prodajajo prepoceni rešitve, ki predstavljajo veliko varnostno težavo. Hkrati pa te rešitve ne pokrivajo celotnega spletnega B2B prodajnega procesa.

Vprašati bi se morali sledeče: Ali ste podjetje, ki za prodajo potrebuje Clio ali vozilo Formule 1? Če radi zmagujete, stopite v stik z nami in pripravili vam bomo najboljšo ponudbo.

Ustvarite svojo B2B trgovino še danes

Enostavna vpeljava prodajne storitve v obstoječi poslovni proces