b2b poslovanje

B2B poslovanje

Ste veletrgovec ali uvoznik? Ponudite vašim poslovnim partnerjem varen nakup preko spletnega orodja za B2B poslovanje in znižajte vaše stroške z avtomatizacijo ponavljajočih prodajnih aktivnosti!

b2b poslovanje less time

Več naročil, a manj administracije

Sprejemanje naročil, izdajanje dobavnic in računov, vzdrževanje jasnega seznama naročil, jasna prodajna so le nekatere aktivnosti podjetja, ki jih mora trgovec brezhibno opravljati. Aktivno spremljanje prodajnega procesa in avtomatizacija prodajnega cikla vam z uporabo B2B trgovine omogoča učinkovitejše B2B poslovanje.

b2b poslovanje invenotry managemnt

Učinkovito upravljanje z zalogo

Za potrebe povečanih sezonskih povpraševanj je ključno, da ima podjetje učinkovito informacijsko infrastrukturo. S povečanim obsegom dela in željo po učinkovitem razporejanju z zalogo je pomemebno, da imate pregled nad zalogo vedno pri roki. Z uporabo B2Btrgovine je lahko vaša zaloga osveženana vseh področjih fizične kot spletne prodaje v realnem času.b2b poslovanje secure contact

Varnost poslovanja je prioriteta

B2B prodaja potrebuje dovršeno orodje, ki zadovoljuje potrebe vaših poslovnih partnerjev in zagotavlja rast podjetja. Edinstvene prodajne pogodbe (npr. dodatni popusti za večja naročila), varnostno kriptirano poslovanje in naročila iz skladišč tretjih podjetij so ključni dejavniki, ki zagotovijo uspešnost podjetja na dolgi rok.

Avtomatizacija logistike

Statistični podatki kažejo, da se pri vsakem petem prevozu pojavijo napake, ki so izvor človeškega dejavnika. Napake upočasnijo proces dostave in zmanjšajo zadovoljstvo kupca kar lahko posledično pripelje tudi do izgube poslovnega partnerja. Z našo rešitvijo se celoten proces od nakupa do dostave povsem avtomatizira. Z vašo predhodno konfiguracijo sistema lahko naročite in odpremite blago iz skladišča vašega poslovega partnerja.

Celovita rešitev za B2B poslovanje.

B2Btrgovino je enostavno integrirati z vašo računovodsko programsko opremo, ERP, CRM ali drugim sistemom tretjih ponudnikov, ki je ključnega pomena za vodenje podjetja. Naša platforma zagotavlja, da je glavni prodajni proces podprt brez pretiranega posredovanja v vaš poslovni sistem in ne predstavlja zapletene uporabe za zaposlene v podjetju.


B2Btrgovina je rešitev, ki vaše b2b poslovanje pripelje na novo, bolj učinkovito raven.