DIGITALIZIRAJTE B2B POSLOVANJE Z VAŠIMI KUPCI IN DVIGNITE PRODAJO NA DOLGI ROK

Ste uvoznik ali distributer in vam prodajne aktivnosti vzamejo preveč časa?
Omogočite vašim poslovnim kupceM dostop do vaše ponudbe kjerkoli in kadarakoli, predvsem pa jim ponudite le tisto kar jih v danem trenutku zares najbolj zanima. Izdaja ponudb ter ostalih prodajnih dokumentov, preverjanje zaloge ter organizacija logistike so aktivnosti, ki jih z uporabo naše storitve alhko v celoti avtomatizirate.

Več naročil z manj administracije

Izdajanje ponudb, sprejemanje in preverjanje naročil, izdaja dobavnic in računov ter pošiljanje opominov so aktivnosti, ki prodajnemu osebju vzamejo preveč časa. Z uporabo naše rešitveje spremljanjem prodajnega procesa nam je uspelo v celoti avtomatizirati prodajni aktivnosti in posledično rezbremenit prodajno osebje.

Povežite se z dobavitelji opreme

B2Btrgovina se uspešno povezuje s sistemi domačih ali tujih proizvajalcev in dobaviteljev opreme z namenom zagotavljanja učinkovitejše prodaje. Sistem se implementira v vaš obstoječi poslovnim sistem, ki omogoča osveževanje zaloge, cen ter točne roke dobav v realnem času za potrebe nadaljnje prodaje podjetjem in končnim strankam.Avtomatizacija logistike

Statistični podatki kažejo, da se pri vsakem petem prevozu pojavijo napake, ki so izvor človeškega dejavnika. Napake upočasnijo proces dostave in zmanjšajo zadovoljstvo kupca kar lahko posledično pripelje tudi do izgube poslovnega partnerja. Z našo rešitvijo se celoten proces od nakupa do dostave povsem avtomatizira. Z vašo predhodno konfiguracijo sistema lahko naročite in odpremite blago iz skladišča vašega poslovega partnerja.

Učinkovito upravljanje z zalogo

Vsaka panoga ima sezonsko povpraševanje in takrat je ključno, da imate natančen pregled nad zalogo. Z uporabo B2Btrgovine imate osveženo zalogo v realnem času na vseh poslovnih lokacijah ali spletnih mestih. Pospešite prodajo iz zaloge oziroma pravočasno informirajte stranke o prihajajočih dobavnih rokih prodajnega asortimana.Celovita rešitev za B2B poslovanje.

B2Btrgovino je enostavno integrirati z vašo računovodsko programsko opremo, ERP, CRM ali drugim sistemom tretjih ponudnikov, ki je ključnega pomena za vodenje podjetja. Naša platforma zagotavlja, da je glavni prodajni proces podprt brez pretiranega posredovanja v vaš poslovni sistem in ne predstavlja zapletene uporabe za zaposlene v podjetju.


B2Btrgovina je rešitev, ki vaše b2b poslovanje pripelje na novo, bolj učinkovito raven.