Digitalizirajte prodajo proizvodovnih dobrin

Ste uveljavljeno proizvodnjo podjetje še vedno poslujete preko telefona ali elektronske pošte? Iščete rešitev za znižanje administracijskih stroškov prodaje?
Avtomatizirajte ponavljajoče prodajne aktivnosti in si izborite konkurenčno prednost na domačih ter tujih trgih.

Uvoz prodajnega asortimana iz tehnološkega oddelka direktno v prodajo

Ali ste kdaj pomislili, da je vaš produkt tehnološko preveč kompleksen, da bi ga ponudil vašim kupcev preko spleta ?

Orodje B2Btrgovina podpira formate najnovejših načtrovalnih orodij z namenom, da vam poenostavi proces prodaje iz tehnološkega v prodajni sektor. B2Btrgovina vam omogoča kompleksno predstavo mikro enot oziroma manjših sestavnih delov artikla na strukturiran ter pregleden kupcu prijazen način.

Podpiramo formate kot so BOM, Autocad in ostale po željah naročnika.

Več naročil z manj administracije

Izdajanje ponudb, sprejemanje in preverjanje naročil, izdaja dobavnic in računov ter pošiljanje opominov so aktivnosti, ki prodajnemu osebju vzamejo preveč časa. Z aktivnim spremljanjem prodajnega procesa nam je uspelo v celoti avtomatizirati prodajni aktivnosti in posledično rezbremenit prodajno osebje.

Prilagojeni za B2B poslovanje

Vaš ključni kupec oziroma poslovni partner ima možnost vpogleda v prodajni asortima, ki mu ga vi dodelite in mu posledično prilagodite ponudbo njegovim željam. Ceniki in prodajni pogoji ostanejo enaki oziroma ostanejo enaki glede na vaš poslovni dogovor. S prilagoditvijo vsebine ponudite vašemu kupcu kar ga v danem trenutku najbolj zanima.Avtomatizacija logistike

Statistični podatki kažejo, da se pri vsakem petem prevozu pojavijo napake, ki so izvor človeškega dejavnika. Napake upočasnijo proces dostave in zmanjšajo zadovoljstvo kupca kar lahko posledično pripelje tudi do izgube poslovnega partnerja. Z našo rešitvijo se celoten proces od nakupa do dostave povsem avtomatizira. Z vašo predhodno konfiguracijo sistema lahko naročite in odpremite blago iz skladišča vašega poslovega partnerja.

Učinkovito upravljanje z zalogo

Vsaka panoga ima sezonsko povpraševanje in takrat je ključno, da imate natančen pregled nad zalogo. Z uporabo B2Btrgovine imate osveženo zalogo v realnem času na vseh poslovnih lokacijah ali spletnih mestih. Pospešite prodajo iz zaloge oziroma pravočasno informirajte stranke o prihajajočih dobavnih rokih prodajnega asortimana.Celovita rešitev za B2B poslovanje.

B2Btrgovino je enostavno integrirati z vašo računovodsko programsko opremo, ERP, CRM ali drugim sistemom tretjih ponudnikov, ki je ključnega pomena za vodenje podjetja. Naša platforma zagotavlja, da je glavni prodajni proces podprt brez pretiranega posredovanja v vaš poslovni sistem in ne predstavlja zapletene uporabe za zaposlene v podjetju.


B2Btrgovina je rešitev, ki vaše b2b poslovanje pripelje na novo, bolj učinkovito raven.