Enostavna povezljivost z zunanjimi sistemi

Povežite B2Btrgovino z vašimi poslovnimi procesi in povečajte produktivnost.

Razbremenite prodajno osebje

B2Btrgovina se lahko poveže z vašim obstoječim računovodskim programom, ERP ali CRM sistemom z namenom sinhronizacije podatkov med seboj. S povezavo sistemov pridobite na času, saj vam ni več potrebno prepisovati podatkov strank iz sistema v sistem ter ob enem avtomatizirajte prodajne administracijske aktivnosti. Ponavljajoče prodajne aktivnosti zajemajo izdelava ponudb glede na povpraševanje strank, sinhronizacije zaloga v različnih zalednih sistemih ali spletnih trgovinah.

Povezovanje z logističnimi storitvami

Po končanem uspešnem nakupa je potrebno v najkrajšem času dostaviti naročeno blago kupcu. B2Btrogivina se prav tako uspešno poveže z najbolj razširjenimi ponudiki logističnih storitev kot npr. GLS, DHL, DPD… Ne izgubljajte časa z organiziranje prevoza, sporočanje glede dimenzij in teže ter usklajevanje glede termina prevzema. B2Btrogovina poskrbi, da je kurir samodejno obveščen o nakupu in prevzame paket kjer mu vi določite.Dobavni in plačilni pogoji

Plačilni mehanizmi so varni in prilagojeni za poslovanje med podjetji in omogočajo plačevanje storitev in blaga. Plačilni sistem podpira več možnosti poslovanja. V praksi prodajalec določi tip plačila posameznemu poslovnemu partnerju glede na njun dogovor.

API za razvijalce

Glede na širok spekter uporabnosti storitve B2Btrgovina in povezljivosti s tretjimi storitvami vabimo k sodelovanju vsa IT podjetja ter spletne agencije, ki so prisotni v e-poslovanju. Verjamemo, da z uporabo naše storitve in skupnim sodelovanje lahko doprinesemo dodano vrednost vašim rešitvam.

SELLENIC structure

Celovita rešitev za B2B poslovanje.

B2Btrgovino je enostavno integrirati z vašo računovodsko programsko opremo, ERP, CRM ali drugim sistemom tretjih ponudnikov, ki je ključnega pomena za vodenje podjetja. Naša platforma zagotavlja, da je glavni prodajni proces podprt brez pretiranega posredovanja v vaš poslovni sistem in ne predstavlja zapletene uporabe za zaposlene v podjetju.


B2Btrgovina je rešitev, ki vaše b2b poslovanje pripelje na novo, bolj učinkovito raven.