Dvignite prodajo avtodelov ter pnevmatik na novo raven

Ste uvoznik avtodelov, vulkanizer ali avtomehanik?
Znižajte prodajne stroške, povežite se z vašimi dobavitelji in ponudite vašim poslovnim partnerjem varen nakup preko spleta. Prihranite čas z izdaja ponudb, naročanjem opreme ter organizacijo logistike do vaših ključnih kupcev.

Več naročil z manj administracije

Izdajanje ponudb, sprejemanje in preverjanje naročil, izdaja dobavnic in računov ter pošiljanje opominov so aktivnosti, ki prodajnemu osebju vzamejo preveč časa. Z aktivnim spremljanjem prodajnega procesa nam je uspelo v celoti avtomatizirati prodajni aktivnosti in posledično rezbremenit prodajno osebje.

Povežite se z dobavitelji opreme

B2Btrgovina se uspešno povezuje s sistemi domačih ali tujih proizvajalcev in dobaviteljev opreme z namenom zagotavljanja učinkovitejše prodaje. Sistem se implementira v vaš obstoječi poslovnim sistem, ki omogoča osveževanje zaloge, cen ter točne roke dobav za potrebe nadaljnje prodaje podjetjem in končnim strankam.Avtomatizacija logistike

Statistični podatki kažejo, da se pri vsakem petem prevozu pojavijo napake, ki so izvor človeškega dejavnika. Napake upočasnijo proces dostave in zmanjšajo zadovoljstvo kupca kar lahko posledično pripelje tudi do izgube poslovnega partnerja. Z našo rešitvijo se celoten proces od nakupa do dostave povsem avtomatizira. Z vašo predhodno konfiguracijo sistema lahko naročite in odpremite blago iz skladišča vašega poslovega partnerja.

Učinkovito upravljanje z zalogo

Vsaka panoga ima sezonsko povpraševanje in takrat je ključno, da imate natančen pregled nad zalogo. Z uporabo B2Btrgovine imate osveženo zalogo v realnem času na vseh poslovnih lokacijah ali spletnih mestih. Pospešite prodajo iz zaloge oziroma pravočasno informirajte stranke o prihajajočih dobavnih rokih prodajnega asortimana.Celovita rešitev za B2B poslovanje.

B2Btrgovino je enostavno integrirati z vašo računovodsko programsko opremo, ERP, CRM ali drugim sistemom tretjih ponudnikov, ki je ključnega pomena za vodenje podjetja. Naša platforma zagotavlja, da je glavni prodajni proces podprt brez pretiranega posredovanja v vaš poslovni sistem in ne predstavlja zapletene uporabe za zaposlene v podjetju.


B2Btrgovina je rešitev, ki vaše b2b poslovanje pripelje na novo, bolj učinkovito raven.